Ekonomi

Vergi Ödemelerinde Son Gün 30 Kasım

İnegöl Belediyesi; Emlak Vergisi, Etraf Paklık Vergisi ve İlan Reklam Vergisinin 2. taksitlerinin son ödeme gününün 30 Kasım Çarşamba olduğunu hatırlatarak mükelleflere davette bulundu.

İnegöl Belediyesi, 2022 yılı Emlak, Etraf Paklık ve İlan Reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerine ait bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Belediyenin değerli gelir kaynaklarından olan; emlak vergisi, etraf paklık vergisi ve ilan reklam vergisi 2. taksitlerinin ödeme müddetinin 30 Kasım Çarşamba günü sona ereceği belirtilerek mükelleflerin bu hususta gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

ÖDEMELERİ SON GÜNE BIRAKMAYIN

Belediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesi, ödeme mükellefiyetleri olan vatandaşların yükümlülüklerini vaktinde, tam ve eksiksiz yerine getirmeleriyle mümkün olacağı belirtilen açıklamada, vatandaşlara sona güne bırakmadan vergilerini ödemeleri tavsiyesinde bulunuldu.

ÖDEME KOLAYLIĞI

Mükelleflerin Belediyeye gelmeden ve süreçlerini mesai saatine bağlı kalmadan 7/24 inançlı bir şeklide www.inegol.bel.tr üzerinden E-Belediye uygulamasını kullanarak ya da e-devlet üzerinden de gerçekleştirebilecekleri söz edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu