Haber

Fahrettin Koca: Merzifon’daki Kazada, Minibüste Bulunan 3 Kişi Olay Yerinde Hayatını Kaybetti, 9 Kişi Yaralandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tiyatro oyuncularının Amasya’nın Merzifon ilçesinde geçirdiği trafik kazasına ilişkin, “Minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı” açıklamasını yaptı.

“Baş Belası” isimli tiyatro oyunda rol alan oyuncuları taşıyan minibüs, dün gece Amasya’nın Merzifon ilçesinde TIR’a arkadan çarptı. Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabında bugün yaptığı açıklamada, kazazedelerin durumuna ilişkin bilgi verdi. Koca, şunları kaydetti:

“Dün gece Amasya Merzifon’da tiyatro sanatkarlarını taşıyan bir minibüsün bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye muhtaçlık duymadı. Kazada hayatını kaybeden sanatkarlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sanat topluluğuna başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız ortasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz ismine, kendilerine geçmiş olsun diyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu