Haber

Küçük Kaşifler İş Başında

Keçiören Belediyesi tarafından Keçiören ve Ankara’nın farklı ilçelerinde öğrenim gören ilkokul, anaokulu ve kreş öğrencilerine yönelik yürütülen ‘Keçiören’i Keşfetmeye Hazır Mısınız? Proje yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen gezi ile Keçiören Şehit Tolga Akdaş İlköğretim Okulu öğrencilerine ilçede bulunan Çocuk Lunaparkı, Deniz Dünyası, Doğal Yaşam Parkı ve Ahmet Çalık Buz Pisti gösterildi. Belediye otobüsüyle okullarından alınan minik kaşiflerin gün içinde ziyaret ettikleri tesislerdeki memnuniyetleri yüzlerine yansıdı.

Ankara’da yaşayan ve Keçiören’i ziyaret etmek isteyen tüm öğrencilere ücretsiz seks imkanı sunduklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’imizde ve Ankara’nın farklı ilçelerinde eğitim veren tüm okullarımızın öğrencilerine ücretsiz geziler düzenliyoruz. Ankara Keçiören’i keşfetmek için. İlimizde çocuklarımız ve gençlerimiz için birçok tesisimiz var. Gün boyu bu olanaklardan yararlanarak onlara diledikleri gibi eğlenme fırsatı sunuyoruz. Biz de çeşitli ikramlar sunarak onların mutluluğuna katkıda bulunuyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu